Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
italija

Berlusconi napokon u sudnici prati proces Ruby

'Former Italian Prime Minister Silvio Berlusconi attends a debate at the lower house of parliament in Rome in this September 22, 2011 file photo. Italian prosecutors asked a Milan court to sentence Be
Reuters/Pixsell
20.04.2012.
u 13:41

– Uzdržavam djevojke kojima je život uništen tim procesom – kazao je Berlusconi u stanci suđenja novinarima

Bivši premijer Silvio Berlusconi prisutan je danas u Milanu na sudskom postupku nazvanom Ruby, po nadimku mlade Marokanke Karime El Marough, koja je dolazila na zabave koje je priređivao u svojim vilama. Berlusconi je u stanci procesa novinarima kazao da i dalje šalje novac djevojkama koje su bile na zabavama.

– Uzdržavam te djevojke kojima je život uništen tim procesom – kazao je Berlusconi.

Policijska dužnosnica Giorgia Iafrate kazala je, kao svjedokinja, da joj je Ruby govorila da se ponekad “prodavala” kao nećakinja Hosnija Mubaraka, tadašnjeg egipatskog predsjednika, ali kako to nije istina. Giorgia Iafrate razgovarala je s djevojkom nakon što je u policiju telefonirao Pietro Ostuni, šef kabineta premijera Berlusconija, koji je kazao da je u policiji pritvorena Mubarakova nećakinja. Iafrate je kazala da će osobno razgovarati s djevojkom, što je i učinila, te joj je Ruby priznala da nema veze s Mubarakom.

Berlusconi je intervenirao u policiji držeći da je riječ o Mubarakovoj nećakinji i kako se treba izbjeći diplomatski skandal.

Ključne riječi

Komentara 1

TO
Toni50
19:49 20.04.2012.

O čemu nam se piše priča tu jaka optužnica i strahota šta se dogodilo i to je vrijedno suda. Uvjeren da je maloljetnba nečakinja Mubaraka nazvao je tamo što su dijete uhapsili da znaju o kome je riječ da se ne stvori neka politička afera. Stari je zakon i super intelegencija ..Ista stvar kao i u Hrvatskoj slučaj Sanader. On je jedini gospodin među tim seljacima ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije