Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prije 'zelenog svjetla'
Povratak na članak

Berlin postavio Srbiji dva uvjeta za ulazak u EU

Konačnu odluku o ovome Njemačka donosi nakon 16. studenog i posjeta Beogradu zamjenika njemačkog kancelara Sigmara Gabriela

Komentari 4

VE
verakruz
21:36 25.10.2014.

Koji su Hrvatski uvjeti? Koliko znam, Njemačka je čekala do zadnjeg dana i pritiskala Hrvatsku. Kao i Slovenija uostalom. Kad će se naši veleumni političari na vlasti oglasiti po ovom pitanju? Josipoviću, Milanoviću, Pusićki i Leki pitanje - s čime ste toliko ucijenjeni od Beograda da im samo pomažete, a ne ispunjavate zadaće koje je pred vas zajedno stavio Hrvatski narod i pobjeda u Domovinskom ratu? Zar su vaše gu.zice, kojima prijeti budućnost zbog nekih istina u arhivima u Beogradu, važniji od sudbine hrvatske kao države i Hrvata kao naroda?

VL
MX
MXLCLGTG
18:01 25.10.2014.

Kad ce pocet Hrvatska naprimjer kako mogu suditi za nesto sto se dogodilo u drugoj drzavi ko su oni.

VL
Avatar stop_GMO_ubija_nas
stop_GMO_ubija_nas
18:35 26.10.2014.

Da je pametna i da ostane gazda u svojoj kuci a ne da je netko ucijenjuje i gazduje na njenom, i s njenim resursima!

VL
Avatar vitez
vitez
16:04 10.11.2014.

Hrvatska nema uvjeta! Srbija je opljačkala hrvatske umjetnine, dokumentaciju nije vratila, arhivu prisvojila, drži dio Hrvatske još pod okupacijom, nestali još nisu pronađeni, ne dopušta staviti spomen ploču na logor gdje su bili Hrvati...Bolesna Vlada vodi Hrvatsku!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.