Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićenje u patriji

Berislav Rončević: Nabava finskih oklopnjaka je posao bez mrlje!

Rončević
Jurica Galoić/PIXSELL
19.01.2012.
u 17:32

Svi članovi povjerenstva imali su obvezu prijaviti bilo kakav eventualni kontakt bilo kojeg predstavnika tvrtke s njim kao članom – kaže Rončević

Komentirajući vijest o uhićenju Reijoa Juhanija Niittynena, menadžera finske tvrtke Patria zaduženog za hrvatsko tržište, zbog pokušaja podmićivanja neimenovanog hrvatskog dužnosnika, bivši ministar obrane Berislav Rončević odbacio je mogućnost da je posao s finskim oklopnjacima obavljen nečasno, piše Tportal.

>> Uhićen menadžer finske Patrije. Mito Patrije u MORH-u?

– To je bio posao bez mrlje, a na otvorenosti i transparentnosti čestitala su nam oba sudionika natječaja – kazao je Rončević. Dodaje da su postavili vrlo jasna pravila igre u radu povjerenstva te kako nije bilo favoriziranja sudionika i da su svi članovi povjerenstva imali obvezu prijaviti bilo kakav eventualni kontakt bilo kojeg predstavnika firme s njim kao članom.

Cijeli tekst pročitajte ovdje.

Komentara 5

BE
ben12
18:39 19.01.2012.

ne samo ruku u vatru - poveća rata kredita nije baš uobičajena a ministarsko mjesto i plaća baš nisu vječni !

AU
austria
18:42 19.01.2012.

Osuđen na 4 godine za pljačku Domovine u aferi Kamioni, čovjek kojem se vjeruje, he, he, he, ruglo stranke i drzave.

DU
Deleted user
19:05 19.01.2012.

Finci uz mito od deset milijuna eura prodali Hrvatima i derutne topovnjače

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije