Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustali od progona

Beogradski sud prekinuo istragu 
protiv Vesne Bosanac

\'SLAVONIJA  23.01.2009. VUKOVAR - Vesna Bosanac, ravnateljica Opce bolnice Vukovar  BRANIMIR BRADARIC\'
Braimir Bradarić/VLM
Autor
Ivanka Toma
28.07.2011.
u 19:45

Kaznena prijava protiv ravnateljice bolnice u Vukovaru bila je podnesena 1992. godine, a 2000. otvorena je istraga.

Viši sud u Beogradu u srijedu je donio rješenje kojim prekida istragu protiv ravnateljice bolnice u Vukovaru Vesne Bosanac.

Vesna Bosanac je, podsjetimo, još 1992. godine bila prijavljena za ratne zločine protiv ranjenika i bolesnika, a na temelju te prijave Vojni sud u Beogradu je 24. svibnja 2000. godine protiv nje otvorio istragu i donio rješenje da joj se odredi pritvor.

Viši sud u Beogradu jučer je to sve stavio izvan snage pozivajući se pritom na dopis srbijanskog tužiteljstva za ratne zločine. Naime, spomenuto tužiteljstvo obavijestilo je sud da odustaje od kaznenog progona Vesne Bosanac. Time je taj slučaj konačno riješen.

Komentara 5

OB
-obrisani-
22:32 28.07.2011.

aaaaa, to je ona što je od čeda koji su činili neviđena razaranja, zločine i masakriranja Hrvata, bila optužena za \"nebrigu prema ranjenicima\" tih zločinačkih bandidta zbojica u granatiranim bolničkim hodnicima... Tipično zločonački i srpski prijetvorno. To još ne značiči da \"hrvatska\" sudišta neće nastaviti sa progonom dotične, kao što rade protiv tisuća branitelja

Avatar cros
cros
02:01 29.07.2011.

Ocito je Vesna Bosanac bombardirala bolnicu i ubijala sve zivo po Vukovaru, pa sad treba na sud, hahahaha! Koji IZRODI!

SL
SlaTor
22:32 29.07.2011.

Nevidim sta Srbija ima sa Vesnom Bosanac. Oni govore da nisu bili ukljuceni ni odgovorni za rat u Hrvatskoj. Odkud Srbiji pravo da sudi za dogadjanja u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije