Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznuda

Bejzbol palicom pokušao iznuditi nepostojeći dug od svog konobara

policija
Arhiva VL
10.03.2010.
u 11:40

Vlasnik kafića Ž. T. (35) optužio je konobara da mu duguje 60 tisuća kuna pa ga maltretirao od prosinca prošle godine.

Konobar kafića Pink na Kutnjačkom putu više je mjeseci trpio verbalno i fizičko nasilje od vlasnika kafića u kojemu je radio. Vlasnik kafića Ž. T. (35) od prosinca prošle godine do ožujka ove godine više puta je fizički nasrnuo na njega. U siječnju Ž. T. odlazi i korak dalje. Odveo je 25-godišnjeg mladića u skladište kafića i tamo ga istukao palicom za bejzbol pa ga natjerao da napiše izjavu kako njemu, svom šefu, duguje 60 tisuća kuna. Kasnije je Ž. T. tu izjavu ovjerio kod javnog bilježnika.

Prošlog petka Ž. T. je u društvu svog šogora I. L. (28) upao mladiću u stan, opet ga istukao pa mu uzeo osobne dokumente. Natjerao je mladića da u ponedjeljak dođe u kreditni ured u Ilici i da podigne kredit kojim će vratiti izmišljeni dug, no mladić je već prije sve prijavio policiji pa su nasilnog iznuđivača u kreditnom uredu dočekali policajci.

Nasilni Ž. T., policiji otprije poznat po desetak kaznenih djela, priveden je u policijsku postaju, dok potraga za I. L. još traje.

Ključne riječi

Komentara 1

IB
istina boli
13:13 10.03.2010.

to vam je jedno klasicno kasiranje,inace metoda koja je dosla od nasih istocnih susjeda i udomacila se u nasim krajevima,posebno u gradu zagrebu gdje je zbog dugova koje uzrokuje moderni stil zivota:kokain,prostitutke,kocka, ta je metoda cesto u praksi.. (ne zaboravitee da jedino dobro koje je doslo sa istoka je - sunce)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije