Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pothlađena, ali živa

Bebu koja je proglašena mrtvom majka pronašla živu u mrtvačnici

beba
Arhivska fotografija
11.04.2012.
u 11:39

Nakon 12 sati provedenih u zamrzivaču, bebu je živu pronašla majka Analia Bouter

Jedna Argentinka doživjela je šok kada je otvorila lijes i otkrila da je njena beba, koja je nakon poroda bila proglašena mrtvom, živa i zdrava, piše TN.

Analia Bouter rodila je peto dijete prije sedam dana. Na svijet je donijela djevojčicu koju su liječnici proglasili mrtvom te naložili da se truplo otpremi u mrtvačnicu.

Kada se probudila nakon poroda, Analia je poželjela vidjeti bebu. Tada je uz suprugovu pomoć otišla u mrtvačnicu i par je tamo doživio šok. Ustanovili su da djevojčica nakon 12 sati provedenih u zamrzivaču pokazuje znakove života. Pothlađena beba nekoliko se puta rastegnula i zaplakala, a roditelji su odmah pozvali nadležne te je beba odvedena u bolnicu gdje je ustanovljeno da joj je stanje stabilno.

Slučaj se istražuje, a roditelji, koji su malenu nazvali Luz Milagros, što u prijevodu znači ''čudesno svjetlo'', najavili su da će vjerojatno tužiti bolnicu.

 

 

Komentara 11

ST
Startrack
13:39 11.04.2012.

Prije svega treba imat srece u zivotu pa kolko god da si sposoban i pametan. Neznam bil ovo djete nazvao sretnim il nesretnim. Ko zna kolko je ljudi stradalo, i djece, zbog necijih budalastina.

MA
malitisak
13:51 11.04.2012.

Kao nema trzista organa .....

DU
Deleted user
12:44 11.04.2012.

Horror!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije