Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pad zrakoplova

Bebić iz bolničke postelje izrazio sućut Marokancima

\'15.04.2011., Zagreb - Luka Bebic,predsjednik Sabora RH,daje izjavu medija nakon izricanja presude hrvatskim generalima u Haagu. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL\'
Jurica Galoić/Pixsell
27.07.2011.
u 17:16

Zdravstvene teškoće nisu spriječile predsjednika Sabora Luku Bebića, koji se oporavlja u splitskoj bolnici, da izrazi sućut povodom pada vojnog zrakoplova u Maroku.

Zdravstvene teškoće nisu spriječile predsjednika Sabora Luku Bebića, koji se oporavlja u splitskoj bolnici, da izrazi sućut povodom pada vojnog zrakoplova u Maroku.

Bebić je predsjedniku Zastupničkog doma parlamenta Kraljevine Maroko Abdelwahadu Radiju i predsjedniku Vijećničkog doma parlamenta Mohamedu Cheikhu Biadillahu uputio brzojav sućuti.

– Poštovani gospodine predsjedniče, iskreno me ražalostila vijest o padu zrakoplova Kraljevskih marokanskih vojnih snaga na jugu Maroka u kojemu su brojni pripadnici vojnih snaga Kraljevine Maroko izgubili život. Izražavam najiskreniju sućut u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora, kao i u svoje osobno ime, za sve poginule – naveo je u telegramu predsjednika Sabora Bebić te dodao: 

– Vama i obiteljima unesrećenih ovim putem upućujem izraze podrške u prevladavanju ove teške situacije. Primite, gospodine predsjedniče, izraze mojeg osobitog poštovanja.

 

Komentara 9

Avatar Vucibatina
Vucibatina
06:57 28.07.2011.

ushičen sam

DU
Deleted user
17:54 27.07.2011.

u filmu \"nicija zemlja\" ima bas jedna takva scena... gdje na fronti citaju novine te jedan drugome \"joj je si li vidio ovog s***a u somaliji \" ... to je balkan u civilizciji i ratu...

DU
Deleted user
17:57 27.07.2011.

najgore od svega jos je to sto uce djecu da je klan smisao zivota... kad se netko jako razboli onda se zove poznanik a ne osiguranje... i to je balkan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije