Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trenutak nepažnje

Dječačić od osam mjeseci izvukao se iz hranilice i pao s balkona

\'10.09.2011., Zagreb - Osmomjesecno dijete obitelji Kovacic iz naselja Trokut palo je iz sjedalice preko balkonske ograde na plocnik. Policija vrsi ocevid. Photo: Davor Visnjic/PIXSELL\'
Davor Višnjić/PIXSELL
11.09.2011.
u 13:40

Dječačić se nekako oslobodio iz hranilice te pao iz nje, i to dok ga je majka nakratko ostavila na balkonu.

Osmomjesečni dječačić iz novozagrebačkog naselja Trokut u subotu je pao s balkona s visine četiri metra te se nalazi na Jedinici za intenzivno liječenje u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

Iako je teško ozlijeđen, danas je bio izvan životne opasnosti te su ga liječnici trebali operirati. U subotu popodne dječačić je, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao preko ograde balkona. Prema prvim neslužbenim informacijama, dječačić se nekako oslobodio iz hranilice te pao iz nje, i to dok ga je majka nakratko ostavila na balkonu.

Kako smo neslužbeno doznali, za sada izgleda da se radi o nesretnom slučaju, te protiv roditelja neće biti podignute kaznene prijave. Policija je potvrdila događaj, no zbog kriminalističkog istraživanja koje je u tijeku nije mogla dati podrobnije informacije o slučaju.

– Radi se o dobrom i uzornom mladom paru koji se u susjedstvo doselio prije tri godine. Koliko znamo, nikakvih obiteljskih problema nisu imali, svoje dijete nisu zanemarivali - kazali su susjedi.

Dodali su da je dijete, prema onome što su čuli, palo sa sjedalice, te da je pravo čudo da je preživjelo.

No, to nije prvi takav slučaj. Podsjetimo, u srpnju prošle godine u Kopernikovoj 12 četverogodišnji dječak je, dok je majka nakratko otišla u kupaonicu, pao s dvadesetak metara visine i, nasreću, prošao tek sa slomljenom nogom. Majka nije kazneno prijavljena.

Komentara 24

VI
viviann
01:57 12.09.2011.

ako je to taj balkon na slici, ne vidim kako dijete može pasti s balkona tako da preskoči ogradu višu od njega????

Avatar lasta mala
lasta mala
17:43 11.09.2011.

nije kriva ni tvrtka Graco ni hranilica nego majka koja je pustila 8-godišnje dijete u hranilici samo na balkonu.i hodalice su opasne ako je dijete bez nadzora u njima...i kolica i kada...čuvajte djecu pa vam neće biti kriv proizvođač opreme za djecu!!!

MA
mariod979
21:21 11.09.2011.

ta ograda nije u redu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije