Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA HAJDUKOVCA

BBB na sudu: Čupko će potražiti stare fotografije bez tetovaže

goran hajdukovic cupko
Arhiva VL
16.04.2010.
u 23:37

Damir Š. (30), navijač Hajduka kojeg su izvukli iz auta i premlatili, više se ne sjeća detalja.

ZAGREB – Goran Hajduković Čupko danas se branio od optužbe za napad na navijače Hajduka 2001.:

– Taj sam dan, 27. svibnja, bio u kafiću Confetti s navijačima Dinama. Bilo nas je od 25 do 30. Gledali smo prijenos utakmica. Došao sam sat prije utakmice, a otišao sat kasnije s bivšom u kino Zagreb gledati film o djeci narkomanima. Sljedeći sam tjedan vodio zadnju emisiju Radija Dinamo, na Radiju 101, u kojoj sam osudio napade na hajdukovce. Potom sam otputovao u Amsterdam na sastanak u vezi s izradom stripova, čime se bavim. Tamo me nazvao prijatelj da mi kaže da kupim Večernji list jer pišu da sam optužen za te napade. Izašla je i moja fotografija koja je dominirala – kazao je Čupko i dodao da je tetovažu hrvatskog pletera na lijevoj podlaktici, koju je opisao jedan od svjedoka napada, tetovirao tek kasnije, 30. svibnja 2008., na Tattoo konvenciji u Amsterdamu.

Sud je prihvatio prijedlog optužbe da se ispita Hajdukovićeva bivša te da on donese stare fotografije kako bi utvrdili je li imao tu tetovažu ili ne. Ostali optuženi, Hasan Kurtić, Domagoj Štefanec i Enes Demirović, ponovili su da nisu krivi.

Damir Š. (30), navijač Hajduka kojeg su izvukli iz auta i premlatili, više se ne sjeća detalja. Neke je napadače prepoznao po fotografijama, ali nije bio posve siguran.

Komentara 3

PU
placenik_udbe
08:11 17.04.2010.

a majkutiisusovu, evo ko sranja radi, hasan, enes & co. i to navodno u ime nas purgera, ma mos mislit. prestrasno je to kaj se sve dohebalo u zagreb u zadnjih 20 god, 45ta je bila milost bozja za 91.

HU
hunter
00:20 17.04.2010.

Mi smo Purgeri s imenima Enes Demirović, Hasan Kurtić i Hajduković, najjači smo najjači!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:18 17.04.2010.

\"Bilo nas je od 25 do 30\". Da ih je bilo manje od 5 nista se ne bi dogodilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije