stigao helikopter
Povratak na članak

Baranja u plamenu: Šišljagić sumnja da su požari podmetnuti

Požar u Kopačkom ritu stavljen je pod nadzor u 15.40 sati pa se helikopter povukao s požarišta

Komentari 7

OB
-obrisani-
13:03 23.03.2012.

ja večernjaku ništa ne verujem....oni i od grma naprave vatrenu stihiju....

VL
BO
Booyaka620
14:18 23.03.2012.

@ maksim Pa idi čitaj svoje \"nevjerovali ili da\" portale u Srbiji dok čekaš rehabilitaciju \"prvog europskog gerilca\".

VL
Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
14:35 23.03.2012.

Zanimljivo kako u Crnoj Gori ne bijesne požari, a prosječna dnevna temperatura im je viša nego kod nas, ah da, oni nemaju \'kauboja\' koji se vraćaju na \'večna\' ognjišta...

VL
IM
Immanuell
15:40 23.03.2012.

Ovako, iz Osijeka sam i mogu reći da kruži priča o potrebi smjenjivanja sadašnje ravnateljice Kopaćkog rita zbog nepodobnosti, naravno političke, a kako dotična nema nijednu mrlju na prošlosti i sadašnjosti, na ovaj način su joj naumili priskrbiti dosje o nedoraslosti položaja. Dakle, pišem kakva priča kruži po kuloarima u Osijeku. Netko očito podmeće požare namjerno, e sad, je li to zbog razloga što ga navedoh ili nekog drugog ispitat će policija. Pitam se ako je rekla - kazala informacija točna, što su idioti spremni napraviti da nekoga silom maknu, dokle su spremni ići.... Ako su u stanju zapaliti park prirode ili rezervat, jesu li spremni i ubiti možda?!

VL
VE
velikazmija
18:20 23.03.2012.

nema se tu što komentirati osim zašto srbija ne ngori - oni nemaju nisko raslinje ni povratak aboliranih --

VL
VE
velikazmija
18:21 23.03.2012.

postali smo ognjena zemlja a ne hrvatska --

VL
VI
Vito
06:44 24.03.2012.

Baranja u plamenu: Šišljagić sumnja da su požari podmetnuti Naravno da sumnja... Kao političar niti nesmije govoriti da četnici koriste priliku i nastavljaju tamo gdje su stali - s uništavanjem Hrvatske na svim poljima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.