Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŠALJU MU TRAČEVE

Baracku Obami dosadio je njegov BlackBerry

predsjednik s mobitelom
AFP
29.07.2010.
u 20:48

Predsjednik SAD borio se zadržati svoj omiljeni mobitel s funkcijom e-pošte i pored propisa koji zbog sigurnosti zabranjuju predsjedniku korištenje mobilnih telefona, a sad je razočaran

Gostujući u TV-emisiji "The View" na mreži ABC, Obama je priznao da mu korištenje BlackBerryja nije zabavno kao nekad, prije nego što je stupio na čelo države. Naime, sad zbog strogih sigurnosnih mjera njegov broj zna samo deset osoba, pa je prilično ograničen u konverzaciji:

Moram priznati da mi sad više nije zabavno jer svi misle da podležu propisima o arhiviranju predsjedničkih razgovora, pa mi nitko ne želi slati sočnije stvari – požalio se Obama pred voditeljicama Barbarom Walters i Joy Behar. - Sad je sve vrlo službeno: "G. Predsjedniče, imate sastanak uskoro i željeli bismo vas brifirati."

Nakon razgovora o BlackBerryju, Obama je i opisao što sve ima u svojem iPodu i napomenuo da voli sve vrste glazbe, pa su se kod njega skupa našli i Jay-Z, i Frank Sinatra, i Maria Callas; rekao je da nema ništa od Justina Biebera, ali da ga je upoznao kad je teen-zvjezdica, na oduševljenje njegovih kćeri, nastupila u Bijeloj kući i dodao da je to "jedan jako pristojan mladić".

Ključne riječi

Komentara 5

OZ
ozujsko
06:19 30.07.2010.

A da li Obamama voli da slusa Thomsona ili Sabana Saulica?????

JA
jankoprekobrda
21:37 29.07.2010.

Cijena kojom dobri ljudi plaćaju nezainteresiranost za POLITIKU je da zli, POHLEPNI, GRAMZLJIVI i MALOUMNI preuzimaju vlast, i donose maloumne odluke u \"interesu\" dobrih i postenih.

LA
lazarusledd
07:58 30.07.2010.

@ ozujsko voli da sluša bramerca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije