Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jasmina Bilonić
Povratak na članak

Bankarica troši crkveni novac koji je dobila od fra Šime Nimca?

Odvjetnik Crkve drži da je riječ o klasičnom primjeru zloporabe položaja i nepoštovanja odluka suda odgovornih osoba u banci

Komentari 9

DN
dnl812c
22:12 24.05.2016.

A neka trosi kad je pop nije htio trositi neka trosi kleru pare

VL
FR
franjom18
21:20 24.05.2016.

Ima i taj svoje štititelje, do pred vrh crkbe, kako se to moze dogoditi, u jednoj emlji gdje je vjera, na dobrom mjestu a sa druge se strane kuka, sve vise ateista, i bit ce ih jos vise sta se sve radi, ovi kradu, onaj ubije, drugi hazarderi, treci se skine pa se ozeni, pa pedofilija ne kaznjavanje, i raskos i razbacivanje, a naj gore dranciti u crkvi i prozivati vjernike za,neke dače, lukna, obnove, slanje cekova, sramotiti mjestane ako su siromasni, daju koliko mogu no i to je previse, pogubljene ovc se ne vracaju!

VL
OB
ObrenM
19:17 24.05.2016.

Zasto casnu titulu Fra blatite kada je vezete za nemoralnog i nepostenog Simu Nimca.Zasto mi brisete komentar.Novinarski ste ateisti ,koji imaju sladostrasce kada mogu diskreditirati svecenike.Dali je to nalog od pristavog i njegovih satelita.

VL
JU
jukicam8
23:12 24.05.2016.

I ja bi joj za takav savjet dao lovu, pa zna ona sta radi, zato mi je odvetnica.

VL
MA
magaszag
12:55 25.05.2016.

neusklađenost FINE, suda i banke,,,,,,,pa kako onda bankarica troši novac...krivi naslov članka....IDE...nesposobnost državnog aparata...FINA smatra, banka smatra....a sud je blokirao imovinu....hahahaha koji telci u državi

VL
SS
sokac sa drave
11:31 25.05.2016.

To je njen novac to je Bozija volja to je doslo njoj od vjernog fratra Bozjeg poslanika i novac nemoze nitko blokirati Amen.

VL
Avatar SSG
SSG
13:06 26.05.2016.

. ..Jasmina troši crkveni novac? ??Ačiji je crkveni novac ako ne od milodara vijernika a jedan od vjernika je i Jasmina Bilonić veli. ..Sveti Tomo. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.