Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poslovni pothvat

Banjalučki biznismen kupio podmornicu za vjenčanja

podmornica
Antonio Bronić/PIXSELL
25.10.2012.
u 16:31

Podmornica će biti spuštena na dno jezera Balkana na planini Lisini pokraj Mrkonjić Grada

Banjalučki biznismen Jovo Vidović kupio je staru rusku podmornicu kako bi u njoj organizirao podvodna vjenčanja, piše Press. Podmornica će biti spuštena na dno jezera Balkana na planini Lisini pokraj Mrkonjić Grada, gdje Vidović već posjeduje hotel i dvadesetak bungalova.

Vidović kaže kako želi da mladenci u njegovoj podmornici ne budu uskraćeni nizašto, pa će na drugom kraju jezera podići crkvu u kojoj će se parovi poslije podvodnog vjenčanja moći vjenčati i pred Bogom. Do crkve bi se prevozili podmornicom.

– Crkvu ću početi graditi kada dobijem blagoslov vladike Jefrema – najavljuje Vidović, koji je uvjeren da će mu novi poslovni pothvat donijeti profit te da će njegova podmornica postati jedna od najvećih turističkih atrakcija u Republici Srpskoj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije