Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pušten na slobodu

Banja Luka: Mladić zapalio vrata crkve zbog duhova u računalu?

crkva
Dean Moconja/VL
31.03.2013.
u 21:18

Majstorović je požar pod ulazna vrata franjevačkog samostana podmetnuo na Veliki petak

Dvadesetpetogodišnji Jovan Majstorović iz Banje Luke koji je zapalio vrata na obnovljenoj crkvi franjevačkog samostana na Petrićevcu pušten je na slobodu nakon kriminalističke obrade, prenosi Klix.ba.

Majstorović je požar pod ulazna vrata franjevačkog samostana podmetnuo na Veliki petak, a tijekom obrade policiji je priznao kazneno djelo. Policijski izvor navodi kako je rekao da je to učinio u pokušaju da istjera duhove iz računala. Šteta se procjenjuje na oko sedam i pol tisuća eura.

>>Banja Luka: Uhićen osumnjičeni za paljenje vrata katoličke crkve

>>Biskup Komarica nakon paljenja vrata crkve: Ne širite mržnju!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije