Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema štednje: Predsjednički kandidat obilazi otoke 19-metarskim brodom

Bandić unajmio jahtu za pet tisuća eura i plovi od otoka do otoka

bandić
Nino Strmotić / Pixsell
10.12.2009.
u 20:00

Na moru je Bandića pratila nevera pa nije mogao pristati gdje je želio, a nije htio reći ni koliki će biti putni trošak.

Jahtom “Toni” predsjednički kandidat Milan Bandić jučer je obišao Hvar i Brač. Zimi su otoci prilično pusti, ne može se Bandić nadati da će svojim posjetom skupiti mnogo glasova, no ipak je potrošio dosta novca na to. Nije nam želio reći koliko ga je stajalo putovanje 19-metarskim plovilom.

Račun plaća stožer
– To će srediti moj stožer – kratko je kazao Bandić. No nije teško doznati da najam sličnog plovila tjedno stoji tridesetak tisuća eura. Po toj logici Bandićev stožer će na račun iznajmljivača “iskrcati” više od četiri tisuće eura! Ne smije se zanemariti ni gorivo, a za put od Splita do Hvara i Brača te natrag navodno stoji oko tisuću eura! Sve u svemu, za poludnevni obilazak otoka Bandić je potrošio barem pet tisuća eura.

A nije mu put prošao sasvim glatko. Zbog velikih valova bile su prekinute i neke redovite linije.

– Nema veze, mi ćemo isploviti, obećali smo ljudima – preuzeo je Bandić funkciju kapetana. On i njegova družina imali su problema s valovima koji su dosezali 3,5 metra visine i onemogućili im da otplove i do Omiša.

– Nisam se plašio valova, želio sam tim ljudima pokazati da nisu zaboravljeni – tvrdi Milan Bandić.

Ne vjeruje anketama
Tako će, kaže, kad postane predsjednik sazvati sjednicu Vlade na kojoj će se raspravljati i o problemima otočana. Bandić kao da ne sumnja u pobjedu, i to možda već u prvom krugu.

– Zašto mislite da će drugog kruga uopće biti? Ne vjerujem anketama, puno mi je važnije ono što čujem na terenu, u razgovoru s ljudima, a to me ohrabruje – kaže Milan Bandić.

Ključne riječi

Komentara 58

PR
PrincessJackie
14:02 11.12.2009.

Ima se para, ima se s čim!

OB
-obrisani-
17:05 11.12.2009.

mario velić e jesi debil,nema ti ravna!

JO
johnwayne1
12:43 11.12.2009.

Našega Milana nemože ništa zaustaviti. Bravo Bandiću,samo tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije