Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uočio nepravilnosti

Bandić tužio Ostojića DIP-u zbog zahvale mrtvim ljudima

Milan Bandić (1)
Boris Scitar/PIXSELL
14.05.2013.
u 15:39

– Ostojić je koristio ime umrle osobe, odnosno njihova imena kao i imena osoba odsutnih iz Zagreba u vrijeme skupljanja potpisa za potporu svojoj kandidaturi – navodi se u prigovoru.

Milan Bandić, kao kandidat za gradonačelnika Zagreba, poslao je prigovor Državnom izbornom povjerenstvu zbog nepravilnosti u postupku kandidiranja kandidata SDP-a Rajka Ostojića.

Ostojić je koristio ime umrle osobe, odnosno njihova imena kao i imena osoba odsutnih iz Zagreba u vrijeme skupljanja potpisa za potporu svojoj kandidaturi – navodi se u prigovoru.

Sam Ostojić ispričao se zbog pisma zahvale, što je Bandić iskoristio kao prilog prigovoru.

Svoje tvrdnje DIP-u potkrijepio je i slučajem gospođe koja je već duže vrijeme odsutna iz Zagreba jer živi u Dominikanskoj Republici te je DIP-u priložio pismo zahvale koje je dobila od SDP-ova kandidata Rajka Ostojića, izvijestili su iz Bandićeva stožera. 

– Imam razloga vjerovati da se radi o jednostavnom prepisivanju sa spiskova podataka potpore koja je meni, kao ondašnjem kandidatu za gradonačelnika grada Zagreba, dana 2009. godine – napisao je Bandić u prigovoru DIP-u od kojeg je zatraženo očitovanje.

>>Bandić daje besplatne knjige. Ostojić: Iskorištava djecu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije