Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNEJA ŠIBENSKO-KNINSKIM KRAJEM

Bandić: Tražit ću od Vlade da izradi gospodarsku strategiju razvoja

Bandić na šibenskoj tržnici
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
07.12.2009.
u 14:13

Kandidat Milan Bandić u Šibeniku nije održao govor, ali je u obraćanju novinarima ustvrdio kako se kandidirao zbog "dijela Hrvatske koji se rano diže, kasno liježe, a loše živi". .

ŠIBENIK, KNIN - Predsjednički kandidat Milan Bandić i njegov promdžbeni tim podijelili su jutros i sinoć Šibenčanima stotine nogometnih lopti, jabuka i bočica voćnih sokova u okviru obilaska gradova i općina diljem Šibensko-kninske županije.

Nakon što je jutros kandidat Bandić obišao šibensku tržnicu i neformalno porazgovarao s prodavačicama i prodavačicama o prodaji, pa i tradicionalnim proizvodima i domaćim kobasicama, podijeljene su i sadnice maslina.

Večer prije Milan Bandić obišao je Vodice, obišao spomenike poginulim vatrogascima, posjetio muzej pomorske baštine, a potom se oko polovice promidžbenog koncerta Prljavog kazališta nakratko pojavio na pozornici te zapjevao i zalesao s izvođačima.

Tom je prilikom i sam u gledalište ispucao više nogometnih lopti.

Kandidat Milan Bandić u Šibeniku nije održao govor, ali je u obraćanju novinarima istaknuo da će u slučaju pobjede na izborima od Vlade RH tražiti da se izradi gospodarska strategija razvoja zemlje. Sve predsjedničke protukandidate cijeni, ustvrdio je, naglasivši kako se kandidirao zbog "dijela Hrvatske koji se rano diže, kasno liježe, a loše živi".

Bandićeva je kampanja nastavljena u Drnišu, Kninu, Kijevu i Civljanima, na putu prema Vrlici i sinjskom kraju.

U Kninu se prisjetio kako je na tvrđavi prvi hrvatski predsjednik Franjo Tuđman poljubio zastavu.

- Onda smo svi bili zajedno, bilo je to vrijeme euforije i vrijeme stvaranja neovisne države. Od tada, u posljednjih 14 godina izgubili smo puno toga, a najviše po pitanju duhovnosti i morala. Hrvatska se nalazi u tri krize, i to u moralnoj, duhovnoj i gospodarskoj - zaključio je M. Bandić.

Komentara 8

Avatar Wollf-m
Wollf-m
15:57 07.12.2009.

ŠTA ON IMA TRAŽIT ? OSTAVI STRATEGIJE STRUČNJACIMA, NIJE ISPUNIO NIŠTA OD OBEČANJA ZAGREBU, SAMO IM NABIO TROŠKOVE I POSKUPIO ŽIVOT ! ZATO PURGERI PIŠAJU U NAJSKUPLJI WC U SVIJETU !!!!

OB
-obrisani-
16:14 07.12.2009.

Lopov bez ikakve vizije kojim bi putem trebala Hrvatska krenuti dalje. Doveo je Zagreb do bankrota sada bi zelio i Hrvatsku. Hrvatska je na rubu ponora i prekretnici da li ce u njega i upasti ili dignuti glavu okrenuti skretnicuu i krenuti novim putem. Imamo samo jednog kandidata koji nam nudi alternativu, stop podanickoj politici Mesica i Sanadera, vratiti ponos i dostojanstvo. DA LIJEPA OSTANE NASA! dr. Miroslav Tudjman - sa Hrvatskom u srcu.

OB
-obrisani-
20:49 07.12.2009.

A jedna od prvih strategija će biti...kako spasiti Grad Zagreb,da ne završi kao i Zlatar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije