Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Pozivam DORH da provjere sve Josipovićeve optužbe

milan bandić
Davor Javorović/PIXSELL
02.01.2010.
u 16:31

- Što se tiče ove njegove tvrdnje kojom me povezuje s premlaćivanjem Igora Rađenovića, pozivam DORH, policiju i sve ostale državne službe na reakciju. Želim da provjere ovu ali i sve ostale tvrdnje kojima me blate - rekao je Bandić

Josipovićevu tešku optužbu da je povezan s premlaćivanjem bivšeg direktora Zagrebačkih cesta komentirao je danas zagrebački gradonačelnik.

- Što se tiče ove njegove tvrdnje kojom me povezuje s premlaćivanjem Igora Rađenovića, pozivam DORH, policiju i sve ostale državne službe na reakciju. Želim da provjere ovu ali i sve ostale tvrdnje kojima me blate - rekao je Bandić i još jednom ponovio da je spreman odustati od utrke ukoliko mu se dokaže veza s bilo kojom aferom.

Podsjetimo, Rađenović je pretučen 16. svibnja 2008. nakon što je ukazao na nezakonite radnje u svojoj tvrtki - Zagrebačkim cestama.

Slučaj Rađenović završen je pravomoćnim presudama kojima su njegovi napadači Miodrag Šimunac i Nikola Presečki kažnjeni s po tri godine zatvora. Sudskim epilogom slučaja Rađenović nisu svi zadovoljni jer, tvrde, naručitelj nije otkriven. U tom kontekstu spominjao se i Slobodan Ljubičić, bivši šef Zagrebačkog holdinga.

Komentara 78

BA
baš
16:50 02.01.2010.

Sve mi se čini da će Bandić uspjeti dočekta te koje poziva. Nije mi zbog toga drago, draže bi mi bilo da sve to ne mora biti tako ali to je logičan slijed.

OB
-obrisani-
16:58 02.01.2010.

Mr. Josipovic, never argue with an idiot, they drag you down to their level and beat you with experience.

OB
-obrisani-
16:50 02.01.2010.

..BANDICU.... koliko imas kaznenih prijava, u ladici na policiji...da te podsjetim...?????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije