Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'novi vjetar u jedra'

Bandić o izboru Plenkovića: Želim HDZ-u puno uspjeha

Milan Bandić
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/8
18.07.2016.
u 18:06

Na pitanje novinara misli li da HDZ s Plenkovićem može biti jači, Bandić je odgovorio kako je rekao da im želi puno uspjeha

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je danas, komentirajući izbor Andreja Plenkovića za novog predsjednika HDZ-a, kako HDZ-u želi puno uspjeha te je poručio da će građani na izborima odlučiti o njegovu uspjehu.  

– Ja želim HDZ-u novi vjetar u jedra i želim da rade svoj posao onako kako misle da najbolje znaju, da se prestanu baviti sobom i da počnu raditi posao koji je suština političkih stranaka i za što su organizirane, a to znači interes građana Republike Hrvatske. I želim im na tom putu puno uspjeha – rekao je Bandić.  Na pitanje novinara misli li da HDZ s Plenkovićem može biti jači, Bandić je odgovorio kako je rekao da im želi puno uspjeha. – Ne znam ja to, tko će to gradirati tko ima manje, tko više uspjeha. To će građani odlučiti na izborima – istaknuo je.

Bandić je komentirao i prijavu protiv šefa SDP-a zbog suradnje s agencijom "Madison" prema kojoj je predsjednik SDP-a Zoran Milanović uvjetovao isplatom 15 tisuća kuna na mjesec za nepostojeće, fiktivne usluge prijatelju Igoru Kneževiću.

– Da je netko otišao u DORH i rekao da je Bandić dao nalog da se isplati oko 15.000 kuna, još iz Remetinca ne bi izašao – rekao je, među ostalim, Bandić i ponovio kako su ga "zatvorili na pravdi Boga" te kako bi volio da institucije rade svoj posao.

>> Plenković osvojio 5000 glasova više od Karamarka: 'Politikom podjela ne mogu se ostvariti nacionalni interesi'

>> Prve reakcije na izbor novog šefa HDZ-a: 'Plenković je junak našega doba, raduj se narode'

Komentara 12

NE
Neo001
19:45 18.07.2016.

E moj Milanoviću, kada te Bandić prozove za kriminal..... mesić i zoki imaju partijski imunitet... možeš mažnjavat koliko hočeš dok u ustavnom sudu sjede udbaši..? evo meske nakon "Jure i Bobana" bude izabran za šefa "antifašista"..? pametnome dovoljno ?

MA
MatijaGubecGS
21:48 18.07.2016.

Partnera kao što ti se nudio buljooki nikad više nećeš imati, crni Bandinjo. Badava ti čestitka.

HR
hrza
18:12 18.07.2016.

Želi mu uspeh MALO MORGEN.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije