Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čuvaju mu leđa

Bandić možda nije Batman, ali one su Batmilanice

batmilanice (1)
Foto: Robert Anić/PIXSELl
1/4
19.05.2013.
u 20:16

One su mlade, odjevene u plavo i osiguravaju da sve bude pod kontrolom u Bandićevu izbornom stožeru u Praškoj ulici gdje se zbrajaju utisci

Prvi put na izbore je izašao samostalno, ali našao je tko će mu čuvati leđa. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić šalio se zimus da nije Batman pa je u novu borbu za čelno mjesto Zagreba pozvao Batmilanice!

One su mlade, odjevene u plavo i osiguravaju da sve bude pod kontrolom u Bandićevu izbornom stožeru u Praškoj ulici gdje se zbrajaju utisci nakon odličnih rezultata prema izlaznim anketama. 

Bandić naime u drugi krug s Rajkom Ostojićem ulazi sa 44,5 posto podrške birača, a njegova lista osvojila je 25 posto glasova za Gradsku skupštinu. 

>>\'Građani su uspjeli prepoznati kvalitetu koju Milan Bandić nosi\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije