Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Bandić: Mene se može jedino zaustaviti da me satre auto

Milan Bandić, Dragutin Drk
Darko Gorenak
21.09.2009.
u 12:57

Mene se može jedino zaustaviti da me satre auto, ne dao Bog, a ja se nadam da neće jer nisam nikome u životu zla napravio - rekao je danas novinarima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Mene se može jedino zaustaviti da me satre auto, ne dao Bog, a ja se nadam da neće jer nisam nikome u životu zla napravio - rekao je danas novinarima zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, odgovarajući na pitanje hoće li se kandidirati za predsjednika države.

Bandić je izjavu dao prigodom jutrošnjeg posjeta poslovnom sustavu Vindija, koju je posjetio u povodu dobre suradnje grada Zagreba i Vindije. Naime, u zagrebačkim osnovnim školama nedavno su se dijelili Vindijini proizvodi, a Bandić je, kazao je generalni direktor Vindije Dragutin Drk,  došao kako bi se sam uvjerio u kvalitetu Vindijina asortimana.

Dobra suradnja se, kažu, nastavlja, pa će Vindija uskoro u Bakačevoj ulici otvoriti još jednu trgovinu.


Komentara 26

PK
puši kurac
13:21 21.09.2009.

samo ti daji ljudima ideje!!

OB
-obrisani-
13:32 21.09.2009.

....satre auto??\"Satrat će njega jedna košulja sa malo dužim rukavima. Samo još da ga uspijemo svezati.A onda dugi odmor zajedno s kolegom iz odjela, koji se trenutno nalazi na odmoru i diktatorima dijeli pršute.Za utjehu tamo se može pušiti,jer zabranaa se ne odnosi na ustanove koje pružaju odmor svima koji misle da su Cezari.

BE
Berlioz
13:19 21.09.2009.

Svaki posao koji sredis kumovima i prijateljima pa ga oni naplate 200-300% vise je veliko zlo. Tim zlom si oteo vrtice, skole, pomoc onima kojima je najpotrebnija. Svaki posao koji sklopis sa svojim ljudima koji naprave nekvalitetan posao npr asfaltiranja ulica pa se posao mora ponoviti za 3-4 godine si ponovo oteo gradanima grada. To sto djelis donacije koje ponovo otimas gradanima iz usta nije ni iz bliza dovoljno da sakrije tvoje grijehe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije