Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZAVISNI PREDSJEDNIČKI KANDIDAT MILAN BANDIĆ U VIROVITIČKO-PODRAVSKOJ ŽUPANIJI

Bandić s HDSSB-ovcima pjevao 'Ne dirajte mi ravnicu'

bandić
Dragutin Šantoši
21.11.2009.
u 18:55

Uz slavonske tamburaše u Slatini je Bandić zapjevao i pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu', a odgovarajući na novinarska pitanja kratko se osvrnuo i na aktualne političke prilike.

VIROVITICA – Domaćini u Virovitičko-podravskoj županiji, gdje je danas boravio u Orahovici, Slatini, Suhopolju, Pitomači i Virovitici, nezavisnom predsjedničkom kandidatu Milanu Bandiću bili su članovi Glavaševa HDSSB-a, a svojom pojavom i neposrednošću na središnjim gradskim i mjesnim trgovima Bandić je privukao poglavito radničku klasu i seljake.

Uz slavonske tamburaše u Slatini je Bandić zapjevao i pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu', a odgovarajući na novinarska pitanja kratko se osvrnuo i na aktualne političke prilike.

 - Gradski proračun Zagreba za 101. godinu bit će uravnotežen, realan i socijalan. Niti jedan kapitalni projekt, subvencije poduzetnicima, stečena socijalna prava i plaće, nećemo dirati. S druge strane,  Državni proračun je na razini prošlogodišnjeg. Ne znam da li je realan, a nisam siguran da će u cijelosti biti realizira, rekao je Bandić.

 -  Od veljače ću, kao budući hrvatski predsjednik, Hrvatskoj nuditi nove inicijative. Nudim nešto što nije popularno. U  45 godina i ovih 19 godina u slobodnoj demokratskoj u Hrvatskoj je bio uspjeh kako bolje živjeti bez rada. Hrvatska se treba probuditi, zasukati rukave, zaorati duboku brazdu hrvatske odgovornosti. A to znači puno više raditi, bolje se organizirati i manje trošiti. To nije popularno, tjerati ljude da rade, ali to je naš posao. Idemo raditi, izjavio je Bandić u Slatini, a slične poruke građanima je uputio i u drugim mjestima županije u kojima je boravio. 

 Na središnjem gradskom trgu u Virovitici u subotu u 19 sati održat će se koncert 'Prljavog kazališta' i predizborni skup na kojem će predsjednički kandidat Milan Bandić govoriti Virovitičanima.

Komentara 26

RI
rija
19:23 21.11.2009.

Kad buš kao konj sa plugom izoral Hrvatsku,reci kam buš pobegel ? U Bandiće ?

ZL
zlatka
19:47 21.11.2009.

Uzalud vam trud svirači, srpska udba i ured predsjednika su odlučili da na Pantovčak zasjedne kriminalac Vidošević jer su svi predvuejti stvoreni za preuzimanje hrvatske energoprivrede, vodoprivrede i Hrv. šuma. Sav kadar koji bi se tome eventualno protivio biti ćeće maknut iz tih tvrtki ko što su Polančeca maknuli da nas mogu raskučiti za plinski biznis! Živi bili pa vidjeli!

RA
ramirna
14:22 26.11.2009.

nedaj Bože ,jer što bi to ispalo kombinacija pusić - kain, pa to bi bio vrag nad vragovima nedaj Bože brrrrrrrr

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije