Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
panika na izletu
Povratak na članak

Balon pun helija pukao u autobusu, dvoje djece u bolnici

Djevojčici i dječaku pozlilo je jučer oko 19 sati u školskom autobusu kod Tunela Učka.

Komentari 3

RE
returnofTito
13:17 28.05.2010.

Hehe, nema frke. Mozda su im se jedino glasovi malo promijenili pa sad govore ko figure iz crtica. Pajo Patak na helijumu ...

VL
PO
posluzitelj
20:32 28.05.2010.

zaiebavate se??!!...odem sa sinom u mcDonalds, daju mi balon napunjen helijom..pukne balon i klijentela koja se u tom trentku nalazi u mcdonaldsu...zavrsi u bolnici!!??....gluposti...

VL
Avatar gnjuss
gnjuss
09:33 30.05.2010.

Slažem se s \'\'poslužitelj\'\',nije se to desilo zbog puknuća balona,čak i ako liječnica tako kaže...To su ipak tinejdžeri,i mi svi znamo da su se nagutali helija kao stoka,smijali su se i zabavljali,i sve je bilo super kul i zabavno,dok nisu završili u bolnici.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.