Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uskoku unatoč
Povratak na članak

Baldasar ustrajao u izboru svog sponzora za Turističku palaču

Povjerenstvo je rekonstrukciju uz plodouživanje Turističke palače odlučilo dati tvrtki Valleus, nakon što je diskvalificiralo najbolju ponudu

Komentari 4

NB
Navrnuti Bracanin
13:50 26.09.2014.

U naj boljoj maniri Kim Jong Ila, Mao Tse Tunga, a društvu bi se mogao pridružiti i Josef Visarionović, veliki vojskovođa domovinskog rata generalisimus Barila raspisao je natječaj za upravljanjen društvenim dobrom bez prava žalbe i dodijellio rečenu nekretninu izbornonm sponzoru. U kuloarima se prića da bi ga USKOK mogao poslat kod zubara jer su velike šanse da mu istraga izbije zub. Pitanje za Milanovića: Ggdje ti je letvica? U podzemnom bunkeru valjda.

VL
U1
ursus_1212
12:21 29.09.2014.

Plači zemljo moja s ovakvom vlasti. Otišao Kerum, došao drugi, različit, a opet isti. Kralj manistre!

VL
MX
MXLCLGTG
13:34 26.09.2014.

Jeli povjerenstvo pogrijesilo ili pogodovalo utvrdice uskok ali ako je covjek sponzoriro neciju kampanju pa vrijeme je da se vrate usluge to je kod nas praksa zar ne.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.