Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bakanalije i bordeli naši, novac vaš

Lokalni gazde doslovno se iz zatvora vraćaju u svoje fotelje

25.03.2023.
u 18:00

Ti svojevrsni faraoni posebna su kategorija ljudi, kojima je, pokazala je hrvatska politička povijest u zadnjih 20-30 godina, moral nepoznata kategorija. Svaki(a) od njih, nakon što je uhvaćen(a) s rukama u pekmezu, vlasti se čvrsto drži čak nakon što je bio na putu prema pritvoru. Ili je i završio u pritvoru. Ili na optuženičkoj klupi. Neki od njih iz pritvora su se vraćali na prijašnji posao. Drugi su izbore premoćno dobivali čak i kada su bili optuženi. Ili osuđeni.

Komentara 2

BE
Berri
21:46 25.03.2023.

Istražni zatvor je najefikasnije sredstvo za zamagljivanje očiju hrvatskom puku. Pitaj prosječnog Hrvata želi li povišicu 15 eura ili da Njonjo završi u Remetincu, 80% će izabrati ovo drugo.

DU
Deleted user
22:53 25.03.2023.

Svaki državni i javno zaposlenik, ne samo dužnosnik, ne može dobiti otkaz bez pravomoćne zatvorske presude u trajanju od najmanje 6 mjeseci. To je nama naša sindikalna borba dala... Tek od pred nekoliko godina, može dobiti otkaz ako se ulovi pijan ili drogiran na poslu, ali samo ako su direktor ili uprava donijeli takav propis... Tako da tu nema pomoći ako čovjek sam ne da ostavku. Ali niti to obično ništa ne znači, narod voli takve, imamo evidentne primjere u Međimurju, Sl. Brodu, Istri itd...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije