Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan i oprezan

Bajs: Konačni turistički rezultati pokazat će tko je dobro poslovao

bajs (1)
Foto: Tino Jurić/Pixsell
1/3
13.08.2011.
u 13:52

Ministar turizma posjetio je splitski hostel Goli&Bosi koji je proglašen drugim najboljim hostelom na svijetu

Ministar turizma Damir Bajs posjetio je splitski hostel Goli&Bosi, koji je nedavno proglašen drugim najboljim hostelom na svijetu. Bajs tom prilkom najavio poticajna sredstva Vlade RH za gradnju sličnih objekata.

- Omladinski turizam je za nas važan. To su gosti koji troše kao i ostali turisti. Stavramo vjernost jedne geracije tursita koji će nam se vratiti - izjavio je Bajs.

U subotu je potpisao ugovor između Ministarstva turizma i Ferijalnog saveza kojim je osigurana sredstva za pripremu dva projekta izgradnje hostela.

Ministar je rekao kako je vrlo zadovoljan zbog apsolutnog porasta svih brojki u ovoj turističkoj sezoni.

- Konačni rezultati će pokazati tko je ispravno poslovao te utržio masimalne iznose u svim vidovima potrošnje - poručio je Bajs.

Ključne riječi

Komentara 6

DH
dalibor.hren
15:39 13.08.2011.

Gospodine Bajs: za?******* nas s postocima (toliko posto turista više...). Recite nam to u eurima!

BA
baš
16:23 13.08.2011.

Bajs, ajd malo oladi. Naša recesija nema veze sa svjetskom jer smo beznačajni u ukupnom izvozu, ali poboljšanje rezultata u turizmu (ili održanje) ima itekako veze s grčkom, turskom, libijom i ostalim središtima koja su se uzburkala i svjetskom recesijom. Tako, malo prestani kakati o nama kao čudu jer još uvijek nismo promijenili naš mentalitet i odnos prema gostu. Eno primjer Krke, platiš ulaznicu 95 kuna za vožnju busom 2x4 km, za šetnju nogama, eventualno kupanje, za eventualan ručak. E, ali pišanje te košta dodatnih 5 kuna, pa ako imaš peteročlanu obitelj i oni nedajbože moraju nekoliko puta na WC evo ti troška i turizma. Onda one palačinke tamo kao da ih prave od zlata, onda 1/2 litre jane za 15 kn. Pa Bajsu jel ti misliš da je to stvarno normalno i primjereno, jesi ti ikada bio u kakvom turističkom mjestu i kakvu uslugu si dobio za te novce? Zrak prodajemo i to pripisujemo pameti, e to je varka. I da skoro sam zaboravio, kada pišaš dobiješ račun na komenu ne piše cijena? Jel\' to Bajsu turizam i uspjeh o kojemu pričaš?

BA
baš
16:24 13.08.2011.

NEDA VIŠE OD 1200 ZNAKOVA PA MORAM DOVRŠITI: Znaš što sam rekao \"jebeš ti nacionalne parkove i razgledanje ljepota, nije to za moju obitelj, to je za strance i minstre (onda se budala sjetim, da ministri mogu to obići u ovoj ili onoj kombinaciji i džabe, ali kako će kada imaju poslova gdje se zarađuje, nemaju vremena).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije