Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila
Povratak na članak

Bajić o slučajevima važnim za RH mora izvijestiti Vladu i premijera

Bajićevo referiranje Vladi definiralo bi se zakonom kao iznimka, i to “o predmetima od posebnog državnog interesa u kojima je Državno odvjetništvo ovlašteno i dužno poduzimati pravne radnje radi zaštite imovine Republike Hrvatske

Komentari 9

CE
cenzura
09:08 21.11.2013.

Ovo je dno-dna! I do sada je državni odvjetnik dolazio u vladu po naputke koga i kada procesuirati a sada će to i ozakoniti. Dakle sada će dragi vođa birati tajminge podizanja optužnica i uhićenja (uoči izbora, zamagljivanje stanja itd.) a komunistički zločini će doći na red "malo sutra" (čitaj nikad) kao i kaznena djela pripadnika kukuriku koalicije. Ovakav zakon i pravila igre ne postoje nigdje u svijetu (osim Sjeverne Koreje) a isključivi cilj je zaštita pretvorbenog kriminala članova SDP-a, zaštita udbaša itd. Strašno!

VL
RE
@ revenge
09:02 21.11.2013.

Plan 21 Mentalni fukarizam u progresivnom širenju,opsesivno kompulzivni poremećaj dužnosnika slučajne,paradoksalne vlade

VL
Avatar deziderij
deziderij
08:01 21.11.2013.

Kad bi Bajiću bila važna Hrvatska, kada bi bila važna ovima u Vladi ili onima u Saboru ( osim u slučaju kada im je osobno važna, zbog koristoljublja ) onda bih i povjerovao u ono što govore i pišu. Ovako se svelo na mlaćanje prazne slame i mlaćenje sitnozubih - po đepu, uglavnom, i po leđima.

VL
AN
AnusCroatica
11:33 21.11.2013.

...tako da Vlada može Bajiću reči "de stavi to u ladicu za neko drugo vrijeme"

VL
Avatar mreimotri
mreimotri
15:03 21.11.2013.

Ovi iz EU ce biti potpuno zbunjeni, kod njih kazu da postoji trodioba vlasti….

VL
NI
Nikanor
14:04 21.11.2013.

Znači više nisu dosta narudžbe i upute koga i kako procesuirati ? A ako se ponovo spominje tajnost podataka, kako će onda DORH i posebno USKOK u pomanjkanju dokaza stvarati u javnosti atmosferu javnog linča kada su „desničari“ u pitanjuu ? Dosta je bilo u zadnje vrijeme pratiti curenje tajnih podataka u vezi Vidoševića, tim više jer mu ništa od navedenog ne mogu dokazati ? Zato su i dali uhitit onog policajca koji je dao u javnost nekoliko fotografija jer su ga smatrali nelojalnoj konkurencijom ! A proces Sanaderu da se i ne spominje.

VL
Avatar airbizz
airbizz
09:30 21.11.2013.

ispada da milanović poznaje bolje zkp od ministarstva pravosuđa.

VL
ZD
zdepar
12:11 21.11.2013.

ne sekiraj se , njih ćešm procesuirati za koji mjesec i imat ćeš materijala za tri mandata

VL
ZD
zdepar
12:10 21.11.2013.

toliko o neovisnosti sudstva i istražnih tijela

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.