Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
osijek

Bageri krenuli u akciju uklanjanja ruševnih zgrada

Radnička  - radovi
Daniel Kasap/PIXSELL/Ilustracija
11.04.2014.
u 13:20

Bageri su stigli u samo središte Osijeka, popularni Osmanov prolaz.

Bageri su stigli u samo središte Osijeka, popularni Osmanov prolaz. Prostor će se očistiti kako bi se predao građanima na korištenje. Akcija je to u sklopu uklanjanja ruševnih zgrada kako bi se takve parcele očistile i učinile atraktivnijim te zanimljivije potencijalnim ulagačima.

- Ovim podižemo urbani i komunalni standar Osijeka. Ukupno je u planu rušenje šest objekata kojima smo vlasnici. Slijedeći korak bit će privatni objekti što će biti kompliciranije, ali Zakon nam i to omogućava - poručio iz Osmanova prolaza osječki gradonačelnik Ivan Vrkić.

Prolaz u samom središtu Osijeka popularno je prozvan po tome što je tamo živio poznati Osječanin, Osman, beskućnik. No, posljednjih godina ondje je živio jedan drugi beskućnik kojemu je grad Osijek pronašao novi smještaj.

Prostor će za 15-ak dana, kako je najavio gradonačelnik Vrkić, biti nasut zemljom, poravnat i uređen.

>> Spektakularna detonacija: Tisuće gledale rušenje sveučilišnog nebodera u Frankfurtu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije