Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Baby Lasagna proveo je, kao i Dalić, veliku duhovnu obnovu u Hrvatskoj

16.05.2024. u 15:37

Marko Purišić uspio je, zapravo, ono što je dosad pošlo za rukom samo izborniku Zlatku Daliću, a to je da svojim osobnim svjedočanstvom, jednostavnošću, ophođenjem i poniznošću pošalje izravnu evanđeosku poruku za kojom Hrvatska vapi desetljećima.

Komentara 3

Avatar memento mori
memento mori
17:35 16.05.2024.

Trebao je doći do finala Eurovizije da bi kao čivjek bio primjećen?! Ovakvih mladih u Hrvatskoj ima na tisuće, ali kad ih u medijima spominjete, uglavnom im se rugate kao zatucanim vjernicima na "nekakvim skupovima".... Istovremeno uzdižete tražiteljice pobačaja u Ustavu, "protuprosvjedničke umjetnice" i performere zla, koji su dobro plaćeni i ne da nikom ništa nisu dali, nego bi drugima iz usta oteli.

Avatar Striborski
Striborski
17:19 16.05.2024.

Marko i negova ekipa su uspjeli na kratko unijeti pozitivni duh u Hrvatskoj. Otriježnjenje već dolazi tijekom konstituirajuće sjednice Hrvatskog sabora i vraćanje u svakodnevnu stvarnost hrvatskog političkog mulja koji nastavlja po starom.

Avatar Art of Noise
Art of Noise
16:30 16.05.2024.

Ne pretjerujte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije