Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJA SITUACIJA

'Baby boom' u osnovnoj školi u Pitomači: Čak osam djelatnica trudno u isto vrijeme

Baby Boom
Osnovna škola Petra Preradovića Pitomača
22.01.2024.
u 21:46

"I dok se neke pripremaju za dolazak prve bebe, neke su već osjetile čari majčinstva", pišu iz osnovne škole na Facebooku.

U pitomačkoj osnovnoj školi Petra Predadovića čak osam djelatnica čeka prinovu, a lijepim vijestima pohvalili su se na svojem Facebook profilu.

- U pitomačkoj osnovnoj školi prava je euforija - čak osam djelatnica u slatkom su iščekivanju prinove. I dok se neke pripremaju za dolazak prve bebe, neke su već osjetile čari majčinstva. U jednoj od najizazovnijih i najljepših životnih uloga u idućim će se mjesecima okušati Helena Ivandija, Ines Topić, Helena Bakan Kögl, Kristina Prtenjača, Ana Ilenić Vampovac, Nives Tišljar, Vedrana Filipović Marinić i Ines Fereža - napisali su na društvenoj mreži.

- Od srca čestitamo našim divnim budućim majkama i želimo im puno, puno sreće i radosti! - dodali su iz škole.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO Ginekolog objašnjava kako je moguće da žena ne zna da je trudna: 'Postoji više razloga'

Komentara 9

RE
realisticki
05:59 23.01.2024.

Evo i rezultata nakon par godina velikih ulaganja u Slavoniju.

MT
mačak tom
08:43 23.01.2024.

Da li će žene shvatiti da je agresivni feminizam prvenstveno usmjeren protiv njih? Možda, možda.... Uglavnom, ako neće rađati, evo nam zamjene - Abdulah iz Islamabada sa specifičnim smislom za ženska prava.

HU
hunter91
08:20 23.01.2024.

Čestitke i tati ... bravo !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije