Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nesreća
Povratak na članak

Avioni Malaysia Airlinesa danas su sablasno prazni, tvrtka se bori za opstanak

Kompanija pokušava vratiti putnike nudeći gotovo dvostruku proviziju prodajnim agentima

Komentari 13

LI
lima83
08:48 27.08.2014.

komisija = provizija. Mogli ste barem do kraja prevesti članak

VL
SR
SREBOTNIK
12:51 27.08.2014.

Sve o Malaysia Airlines nesrećama, od Hrvata kojji nio u hotelu Delta Montreal, na Malaysia night, te hrvatskog jedinog kapetana na B-777, u dalekom Macao, čitaj da Googlaš ili zpadjen, ili Croatian political controversy, ili ''sumnjamo da je malezijski avion satima letio s mrtvim pilotima''

VL
Avatar Alfons_x
Alfons_x
07:15 28.08.2014.

Kako napisah još davno, kod "nestanka" prvog zrakoplova, cilj je bio i jeste uništiti iznimno uspješnu kompaniju u potpunom državnom vlasništvu jer su je malezijske vlasti uporno odbijale privatizirati....kada se uz to može rušenje zrakoplova iskoristiti za neke druge, političke ciljeve, dobijemo beskrupulozno ubijanje civila koji su krivi samo zato što su u krivo vrijeme ušli u krivi zrakoplov...Inače nedavno je ukrajinski poslanik imao intervju gdje i dalje optužuje "pobunjenike" za rušenje zrakoplova...zar ga nisu obavijestili tko je srušio zrakoplov i zašto se ne piše više o tome?

VL
Avatar abcd
abcd
11:11 27.08.2014.

I gdje je odjednom zapelo sa istragom? SAD i Ukrajina nesto su tihi u zadnje vrijeme? Naravno da jesu, kad su oni i odgovorni za rusenje istog.

VL
DA
DareB
11:24 27.08.2014.

Naravno da su prazni kada netko namjerno igra na kartu kako uspješnu firmu uništiti da bi je dobio po jaaaako niskoj cijeni. Dvije nesreće nisu nikakva slučajnost. Barem mi se tako čini, ili se možda varam :)

VL
Avatar morski covik 3
morski covik 3
10:25 27.08.2014.

Meni je ovo OK; nece grom u koprivu 3x...

VL
DU
Deleted user
09:42 27.08.2014.

pa nije ni cudo, tko ce se voziti sa kompanijom koja je odgovorna za smrt 600 putnila u nekoliko mjeseci.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.