Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNAĐI SE, DRUŽE

Avion čije je dijelove žvakao grizli popravljen izolir-vrpcom

sažvakani avion
Foto: neatorama.com
1/2
12.11.2009.
u 17:32

Pilot kojem je gladni medvjed rastrgnuo avion načinom na koji se uspio vratiti u civilizaciju dokazao je kako u Aljasci caruju domišljatost i snalažljivost.

Ma kakav "Život na sjeveru", život u pravoj Aljasci pokazuje da scenaristička mašta nije ni blizu stvarnim likovima iz najsjevernije i najveće američke države, kojima su u divljim bespućima neophodne čvrstina i snalažljivost.

Neimenovani pilot koji je išao u ribolov koristio je kao prijevozno sredstvo svoj Piper Cub iz 1958., lagani avion načinjen uglavnom od drveta i platna. No, nakon zadnjeg ulova ribe zaboravio je oprati avion, što je zamalo bilo kobno.

Gladni grizli koji je naišao bio je privučen mirisom ribe, te je kandžama i zubima rastrgnuo cijeli avion u potrazi za hranom koje nije bilo, pa je sažvakao obje gume.

Pilot koji je zatekao uništeni avion nije gubio prisutnost duha: jednostavno je radiovezom zatražio da mu pomoću padobrana prvi pilot u prolazu isporuči dvije nove gume, tri sanduka izolir-vrpce i nekoliko rola celofana i uspio je popraviti letjelicu.

Njegovo improvizirano rješenje nije bilo nimalo lijepo, ali je bilo savršeno funkcionalno i on se dotičnim sažvakanim avionom uspješno vratio u civilizaciju.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
07:52 13.11.2009.

Alal´ vera majstore!

CI
cile1977
19:47 13.11.2009.

To nije izolir vrpca - to je armirana vrpca - a ne vrpca za električne izolacije...

AT
atz
17:46 13.11.2009.

bez izolir trake nikud! easy jet :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije