Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ava Karabatić: Moj dečko Špiro pogriješio je što je ucijenio profesora

ava karabatić
Goran Šimunov/VLM
18.10.2009.
u 18:14

To što prof. Nižić priznaje da nam je dao novac "jer smo mladi" znači da priznaje krivnju, jer ne bi učinio da me nije zlostavljao.

Ava Karabatić posjetila je danas svoga dečka Špiru Miličića u zadarskom pritvoru. Ta studentica iz Splita osumnjičena je prije desetak dana da je s njim i majkom Sanjom ucjenjivala svoga profesora s Odjela talijanistike Sveučilišta u Zadru Živka Nižića za 9000 eura. Ava Karabatić danas je prvi put posjetila dečka, kojem je poručila da se drži i da ga voli.

– Špiro se dobro drži, jak je on. Rekao mi je da mu moj posjet jako puno znači. Iako držim da je pogriješio što je pokušao iznuditi novac od profesora Nižića, a što je njegova najveća pogreška, za posjeta u pritvoru nisam mu to htjela spominjati. Sam pritvor već mu je dovoljno težak – rekla je Ava Karabatić.

U povodu profesorove zadnje izjave – da im je “dao novac jer su mladi” – kaže da to znači da priznaje krivnju.

– Da me nije fizički i psihički zlostavljao, ne bi poklonio taj novac. Uostalom Nižićevu krivnju potvrđuje i njegova odluka da ode u mirovinu – rekla je razočarana što su je, nakon što je osumnjičena za ucjenu, napustile prijateljice.

Dodala je da poznaje još neke studentice koje je Živko Nižić maltretirao, ali se one boje javno istupiti. Ava Karabatić za svoje golišave fotografije u medijima kaže da su nastale još početkom svibnja u zadarskom lokalu.
– Radila sam kao hostesa pa sam nakon posla s prijateljicama zaplesala – tumačeći kako joj netko sada želi napakostiti objavljivanjem tih fotografija.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
20:20 18.10.2009.

ako je bilo slanja SMS-a.....najjednostavnije je traziti izspis od operatora....i sve se zna u rijec....slucaj rijesen...!!!!!

SR
Sime Raljevic
10:33 19.10.2009.

Ama decki o cemu vodite diskusiju toliko dugo.Pa to je stara prica, stara koliko je i ljudsko drustvo.Ako se ne varam za kurbaluk,prostituciju se kaze da je najstarija profesija.A ova mala izgleda da je ponosna s time. E pa lipa moja, ako ti je bas toliko stalo do toga lipo, pokazi sto znas!

PO
politika
18:32 18.10.2009.

Mala kurba i nju treba u pržun , i profu skupa sa tim glupanom tzv dečkom...kao što san neki dan komentirao, treba malu zatvorit sa grupom pasnih matorih koka da je razbiju sa dildićima, profu sa nekim 3 sa 3 da mu bude curica i da mu razbiju šupak da zapamti dok je živ što je napravio a isto tako tog tzv dečka...svi su krivi a naročito je mala opasna. Nema tu nevinih, jedan je sexulani manijak (profa), a ovo dvoje su lopovi i mala se vidi da je provokator i da koristi svoj izgleda da namami budalu! Pa ima pravu kurba facu i ponašanje!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije