Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZLILO MU?

Automobilom se zabio u školski autobus i poginuo

bus
Duško Mirković/PIXSELL
04.05.2010.
u 14:44

Vozio je prema meni iz pravca Požege i kada je bio udaljen nekih deset metara samo je iznenada skrenuo na moju stranu ceste - ispričao je vozač autobusa.

DERVIŠAGA - Ivan Jozić iz Gradca (41) smrtno je stradao u prometnoj nesreći u Dervišagi na državnoj cesti Požega – Slavonski Brod.

Oko 13 sati automobil pulskih registarskih oznaka kojim je on upravljao sudario se s autobusom što je prevozio djecu u školu u Požegi.

- Vozio je prema meni iz pravca Požege i kada je bio udaljen nekih deset metara samo je iznenada skrenuo na moju stranu ceste. Okrenuo sam upravljač i pokušao ga izbjeći, ali nisam uspio - ubrzo nakon nesreće kazao je vozač autobusa Mario Pimpel.

Zbog čega je stradali Jozić iznenada skrenuo na suprotnu stranu kolnika utvrdit će očevid, no članovi obitelji koji su ubrzo došli na mjesto nesreće pretpostavljaju kako mu je pozlilo jer se upravo vraćao iz požeške bolnice s dijalize.

Djeca koja su bila u autobusu nisu ozlijeđena.

Komentara 11

HR
hrco1002
18:13 04.05.2010.

pa vidiš da je vozač autobusa izjavio da je pokušao izbjeć al nije uspio..čovjeku je vjerovatno pozlilo za volanom

DN
drago.novak2904
19:28 04.05.2010.

Ti koji si napisao da nismo u Engleskoj nemoj pisat ništa kad neznaš dobro ćitati sve piše o ćemu se radi!

Avatar gecdra
gecdra
15:09 04.05.2010.

Ako to nije slikano u engleskoj onda je bus na krivoj strani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije