Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prometna nesreća

Automobilom pregazio ženu koja je ležala na cesti i usmrtio ju

nesreća (1)
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/5
28.10.2012.
u 10:53

Više detalja znat će se nakon završetka očevida. Još uvijek nije poznato zašto je žena ležala na prometnici.

Nepoznata žena poginula je u nedjelju ujutro oko 5.30 sati, javljaju 24sata.

Na nju je u zagrebačkoj Dankovečkoj ulici, dok je ležala na cesti, naletio vozač automobila. Žena je na mjestu preminula.

Više detalja znat će se nakon završetka očevida. Još uvijek nije poznato zašto je žena ležala na prometnici.

Komentara 7

TH
thismeanswar
11:34 28.10.2012.

Ne vjeruj nikad zeni koja lezi ....

Avatar million
million
11:51 28.10.2012.

"Više detalja znat će se nakon završetka očevida. Još uvijek nije poznato zašto je žena ležala na prometnici." ----------------------------------------------------------------------------------------------------- Odakle onda novinarcic izvlaci da je vozac automobila usmrtio zenu ? Mozda je zena mrtva vec bila na cesti a potom je automobil pregazio .

IS
istima
11:22 28.10.2012.

jedna od situacija u kojoj zapravo nitko nije kriv...... Čovjeku pozli i se sruši na cesti, vozač ga kasno uoči i ne stigne reagirati. Sad će neki reći, nije prilagodio brzinu uvjetima, a ja pitam..... Zašto moraš postaviti trokut naa cestu ako si se morao zaustaviti ? Zaustavljen automobil je mnogo lakše uočiti negili tijelo koje neosvijetljeno leži na cesti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije