Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije osobe smrtno stradale kod Dugog Sela
Povratak na članak

Automobilom obilazio kolonu, probio rampu i podletio pod vlak

Sva je signalizacija na pružnom prijelazu radila, a vlak je na vectru u kojoj su bile tri osobe naletio brzinom od 100 km na sat.

Komentari 7

TU
tupslav
12:24 23.12.2009.

Trebalo je pisati ovako: Vlak je gurao automobil tristotinjak metara dok su se muskarci se osjecali svemoguci ko u James Bond filmu, kad ono odjednom \'guljp\' !

VL
WI
witchie
12:13 23.12.2009.

Neodgovornost i nevjerojatna glupost vozača koštala je života njegovog suputnika. Uvijek se zapitam, što to ljudi imaju u glavi da naprave ludost zaobilaženja brklje? Prave se važni? Misle da će pobjeći vlaku? Jel ti glupani znaju da vlaku automobil ne predstavlja ništa, da će ih samljeti kao voće u sokovniku? Jel ti luđaci uopće misle o svojoj obitelji, ako već ne misle na sebe.

VL
DU
Deleted user
13:45 23.12.2009.

Covjek bi trebao pokazat sucut i pijetet, ali ne zamjerite mi, ovaj vozac je budala bez granice! Kak se moze netko rodit tak glup...

VL
JA
japa
13:41 23.12.2009.

Glupo, gluplje, najgluplje! Kako to reće poznati znastvenik: \"Svemirskom prostranstvu i ljudskoj gluposti nema kraja!\"

VL
MA
maxresist
11:16 23.12.2009.

Sada će oporbeni moralisti ponovno tražiti smjenu kalmete jer eto ni rampa ni signalizacija nisu dovoljni,trebalo bi na svakom pružnom prijelazu iskopati tunel.

VL
Avatar kos
kos
18:08 23.12.2009.

Na tv-u je rečeno da ga je vlak gurao jedan kilometar a ne 500 ili 300 kako pišu novine pa koliko treba vlaku da se zaustavi sa 100 na sat ili i ovaj nema kočnice????

VL
ME
meri
08:46 24.12.2009.

To čine samo ludi mladiči koji nemaju baš ništa u glavi oni misle da svi oni koji čekaju pred zatvorenom rampom da su ludi a oni pametni,ali nim se sada vidi njihova pamet kad završili pod vlakom,takvih luđaka ima malo više gledam ih i u Zagrebu(Dubrava)kako prelaze prugu pod signalom da dolazi vlak ali njih to ne zanima oni idu.Za takvim luđacima ne treba tugovati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.