Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokraj bjelovara

Autom sletio s ceste, zabio se u stablo i na mjestu poginuo

požega,clio,prometna nesreća (1)
Duško Mirković/PIXSELL
13.05.2012.
u 00:06

U slijetanju osobnog automobila jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga zadobila teške ozljede

U Velikoj Pisanici nedaleko od Bjelovara u subotu oko 22 sata dogodila se teška prometna nesreća. U slijetanju osobnog automobila jedna osoba je smrtno stradala, dok je druga zadobila teške ozljede, javili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Prema zasad neslužbenim informacijama osobni automobil sletio je s ceste i zabio se u stablo. Tom prilikom kako neslužbeno doznajemo poginula je muška osoba. Na mjesto događaja osim hitne pomoći i policije upućeni su i vatrogasci. Okolnosti nesreće bit će poznate nakon očevida.

Komentara 4

Avatar Robinzon
Robinzon
08:09 13.05.2012.

Sreća da nitko nevin nije stradao.

RO
Roozha
10:33 13.05.2012.

13.05.2012. u 09:56h crolega je napisao/la: ova slika je iz Pozege,a ne iz velike pisanice! ____________________________ Pa zato i pise \"ilustracija\", znaci nije fotka s lica mjesta....

Avatar bodavica
bodavica
12:57 13.05.2012.

Teško je svaki dan čitati kako ta mladost gine i nije mi jasno d iz ovih vijesti ne mogu izvući pouke za sebe.Na pragu života nestaju........... R.I.P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije