Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudo kod primoštena

Autom sletio s 32 metra visine u more, vozač se uspio spasiti

primošten (1)
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
1/7
Autori: , mvi/VLM
26.05.2012.
u 10:06

Vozač BMW-a u zavoju je izgubio nadzor nad vozilom, probio zaštitnu ogradu i sletio na tri metra duboko morsko dno

Ne događa se svaki dan da vozači slete s ceste, survaju se u more i prežive, ali upravo to dogodilo se 39-godišnjaku iz Šibenika koji je u mjestu Bilo nedaleko Primoštena u zavoju izgubio kontrolu nad svojim BMW-om, sletio u 32 metra duboku provaliju, otkotrljao se u more i završio "parkiran" na tri metra dubine.

Naime, vozač BMW-a sinoć oko 21 sat u zavoju je zbog prevelike brzine izgubio nadzor nad vozilom, probio zaštitnu ogradu i sletio s ceste u more. Sve to ne bi bilo toliko čudno da se more nalazilo odmah pokraj ceste, ali činjenicu da je preživio i sam se uspio izvući iz vozila naglašava i to što se more nalazi nekoliko desetaka metara "ispod" ceste.

Ipak, bez obzira na šok koji je vozač doživio uspio je izaći iz automobila i isplivati na površinu dok je njegov prevrnuti automobil potonuo na dno malene uvale. Na sreću, samo je lakše ozlijeđen, a uz živu glavu iz nesreće je "izvukao" i prekršajnu prijavu.

Ključne riječi

Komentara 10

PU
placenik_udbe
13:13 26.05.2012.

nije valjda riba neka nastradala, bilo bi steta ribe zbog ovakve budale

TE
tean
13:36 26.05.2012.

Kak sad? U Jutarnjem je provalija 50 m duboka! Onda bumo rekli - 82 metra

DR
drug
12:19 26.05.2012.

Vežite se.... Polijećemo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije