Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čakovec

Autom naletio na baku i blizanke, jedna teško ozlijeđena

nesreća
Zlatko Vržan/24sata
10.01.2012.
u 14:38

Prema prvim informacijama, osobni automobil sletio je s ceste i udario u stariju ženu i dvije djevojčice. Jedna je djevojčica teško ozlijeđena.

ČAKOVEC – Vozač (70) sportskog Mercedesa vozilom je naletio na tri pješakinje na raskrižju u Preloškoj ulici u Čakovcu u 13.20 sati.

Prema prvim informacijama, osobni automobil iz još neutvrđenih razloga sletio je s ceste i udario u baku i njezine dvije unuke blizanke, rođene 2004. godine.

Sve tri prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Jedna je djevojčica teško ozlijeđena i životno ugrožena. U bolnici je završio i vozač, ali ne zbog ozljeda, nego zbog stanja u kojem se nalazi. Nije isključena mogućnost da mu je pozlilo tijekom vožnje pa je sišao s ceste na nogostup u udario u pješakinje.

Komentara 27

TU
Tupislav
04:54 11.01.2012.

Nije isključena mogućnost ni da je pijani ili disorijentirani Tupislav - tata \'|•?•|\'

Avatar banijac68
banijac68
15:11 10.01.2012.

ko je bio u Mercedesu sigurno netko od elite ni riječi valjda nije ČaČić

Avatar dariodario551
dariodario551
17:04 10.01.2012.

A kako je samo juriooo, stari se ,pred kraj života htio malo pokazati kako i on može, al eto,ko za vraga,nikad neznaš,šta se iza brda valja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije