Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODVIG U BIH

Autom bez guma vozili po pruzi ususret teretnom vlaku

Niko Kovač
Foto: Pixsell
1/2
17.05.2013.
u 11:12

Kada su vidjeli 1200 tona težak vlak Bihaćani su krenuli voziti unazad kako bi izbjegli sudar

Mještani naselja Račić kod Bihaća ostali su šokirani kada su ugledali Opel Vectru kako se bez guma, samo na felgama, prugom kreće prema teretnom vlaku teškom 1200 tona.

U automobilu su se nalazile četiri osobe koje su, kada su vidjeli vlak, krenuli voziti unazad kako bi izbjegli sudar, prenosi Dnevni avaz. Tragedija je izbjegnuta pravovremenom reakcijom građana i policije, kao i željezničara koji su po dojavi o Vectri na tračnicama na vrijeme smanjili brzinu na 5 do 10 kilometara na sat.

Policija je četvoricu Bihaćana kaznila zbog ugrožavanje opće sigurnosti i dovođenje u opasnost građana i imovine.

>> Šokantna snimka: Auto podletio pod jureći vlak na pruzi

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije