Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrvatski autoklub:

Autocesta A1 između Maslenice i Gornje Ploče ponovno otvorena

snijeg (1)
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
1/3
09.04.2012.
u 10:07

Na Jadranu puše jaka i olujna bura i sjeverni vjetar, no prema kraju dana očekuje se slabljenje i okretanje na sjeverozapadnjak.

Autocesta A1 između čvorova Maslenica i Gornja Ploča otvorena je za sav promet od 12:10 sati nakon što je bila zatvorena zbog olujne bure, u ponedjeljak ujutro izvijestio je Hrvatski autoklub.

Državnom cestom D54 Maslenica-Zaton Obrovački mogu voziti samo osobna vozila, na mostu u Dubrovniku promet je zabranjen za autobuse na kat, kamp prikolice i motocikle, a Jadranskom magistralom (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene i za dostavna te vozila s natkrivenim teretnim prostorom. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima, posebice u Lici i Gorskom kotaru zbog moguće poledice.

Proteklih nekoliko dana obilježilo je tmurno i hladno vrijeme koje je u gorskim predjelima ponegdje donijelo i snijeg, između ostalog i na Sljemenu, Učki, u Begovom Razdolju... Na Zavižanu je visina snježnog pokrivača čak 34 centimetra. No, danas se u Hrvatsku vratilo sunce, koje će u Slavoniji i na južnom Jadranu prijepodne mjestimice biti popraćeno umjerenom naoblakom, javlja Državni hidrometeorološki zavod. Na Jadranu puše jaka i olujna bura i sjeverni vjetar, no prema kraju dana očekuje se slabljenje i okretanje na sjeverozapadnjak.

Povratak kišnog vremena očekuje se za već u srijedu, na sjevernom Jadranu te u zapadnim krajevima, a u četvrtak i u drugim dijelovima Hrvatske. Očekuje se postupno zatopljenje sve do četvrtka, kada će ponovno malo zahladiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije