Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u vinkovcima

Autobusi zbog snijega sletjeli s ceste, ozlijeđeno osam osoba

autobus, sletio s ceste (1)
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/4
Autori: mf/VLM, bb/VLM
15.03.2013.
u 11:01

Slijetanja su vjerojatno uzrokovana snijegom koji na istoku Slavonije pada neprestano od sinoć i već je napadao 15-tak centimetara.

Osam osoba je ozlijeđeno i primljeno u vinkovačku Županijsku opću bolnicu nakon što je autobus jutros malo prije 9 sati sletio s državne ceste D-57 između Nijemaca i Podgrađa u Vukovarsko-srijemskoj županiji, javila je PU vukovarsko-srijemska. 

Pola sata kanije, odnosno u 9.30 sati, još jedan autobus sletio je s ceste. Druga nesreća dogodila se na državnoj cesti D2 između Trpinje i Klise.

Slijetanja je vjerojatno uzrokovao snijeg koji na istoku Slavonije pada neprestano od sinoć i već je napadao 15-tak centimetara. Vozačima probleme zadaju i zapusi jer uz sitan, ali gust snijeg, puše i hladan vjetar koji snijeg nanosi na ceste. Prometna policija savjetuje pažljivu vožnju i poštovanje rastojanja jer su ceste skliske.

>>Učenici iz Zagreba 12 h proveli na autocesti u busu bez hrane i vode!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije