Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sjeverni Ekvador

Autobus sletio u provaliju, poginulo 26 osoba

dnevni boravak
Foto: Arhiva Večernjeg
1/2
20.02.2012.
u 09:50

Vozač je, pretpostavlja policija, zbog neopreza i prevelike brzine izgubio nadzor nad autobusom. U nesreći je poginulo dvoje djece

Najmanje 26 osoba, među kojima i dvoje djece, poginulo je u nesreći autobusa koji je sletio u provaliju na sjeveru Ekvadora. Još se uvijek istražuju uzroci nesreće, javlja Reuters, a policija pretpostavlja da su veliku ulogu odigrali neoprez i prebrza vožnja

Autobus koji je sletio u provaliju vozio je na relaciji Ibarra – San Lorenzo, koji je oko 120 km udaljen od glavnog grada Quita, a vozač je izgubio nadzor nad vozilom i sletio u šest metara duboku provaliju.

Lokalni istražitelji tvrde da je u autobusu bilo više putnika nego što je dopušteno.

Tijela poginulih prevezena su u mrtvačnicu u Ibarri gdje je zbunjena i izbezumljena rodbina čekala vijesti o najbližima. U nesreći je ozlijeđeno još 29 osoba koje su prevezene u obližnju bolnicu.

I vozač autobusa poginuo je u stravičnoj nesreći.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije