Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbjegnuta tragedija

Vozaču busa pozlilo, zabio se u stup, troje djece lakše ozlijeđeno

bus, prometna (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
Autori: sk/VLM, sh/VLM
16.03.2012.
u 18:12

Vozaču je pozlilo tijekom vožnje te je prevezen u KB Sestara milosrdnica, a djeci je pružena liječnička pomoć u bolnici u Klaićevoj

Troje djece lakše je ozlijeđeno oko 17.20 sati kada je ZET-ov autobus, koji je prevozio osnovnoškolce, sletio s ceste i udario u stup u Lipničkoj cesti 26 u Gornjem Dragonošcu.

Ozlijeđenima je pomoć pružena u Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj, a njihovi roditelji, obzirom da nije riječ o težim ozljedama, nisu željeli da njihovu djecu u bolnicu vozi Hitna pomoć. Odlučili su to učiniti sami, rekavši da će ih odvesti na pregled liječniku.

Vozač autobusa prevezen je u KB Sestara milosrdnica. Kako neslužbeno doznajemo, vozaču autobusa je pozlilo te je izgubio svijest, a navodno se na glavobolju žalio još i u četvrtak.

Prometna nesreća mogla je završiti s puno gorim posljedicama da vozaču i djeci nije u pomoć priskočio očevidac Ivan Trputec. U trenutku nesreće radio je u svom vinogradu te vidio što se dogodilo. Budući da je autobus počeo kliziti u provaliju, pod kotač je podmetnuo kolac te tako spriječio veću tragediju.

Komentara 6

AN
antonijo
18:55 16.03.2012.

Zanesla ga zuga.

TO
Toni50
19:58 16.03.2012.

Ovo je za nevjerovati; Naši čim vide da se nešto u EU požure se i oni da nekako idu u korak sa vremenom i sa EU pa tako i autobusna nesreča eto da ne ispadane mi to neznamo nemožemo io i da ne zaostanemo.

OB
-obrisani-
21:33 16.03.2012.

Svaka čast hrabrom i inteligentnom Trputecu , iako mi nije jasno kako je to kolcem zaustavio 15 T težak autobus u kretanju sa kolcem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije