Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Autobus s djecom iz Njemačke izletio s autoceste u Sloveniji

autobus
Foto: GRS Kranj
1/3
16.05.2011.
u 08:46

U autobusu je bilo oko 30 djece, a svi ozlijeđeni prevezeni su u bolnicu u Ljubljani.

Jutros oko 6 sati autobus koji je djecu iz Njemačke vozio najvjerojatnije na ekskurziju u Hrvatsku izletio je s autoceste u Sloveniji, između Kranja i Ljubljane.

Kako prenose 24sata.hr, u nesreći su ozlijeđene 24 osobe, većinom djeca. Navodno je šest osoba teže ozlijeđeno, no nitko nije u životnoj opasnosti. U autobusu je bilo 36 djece u dobi od oko 15 godina, a svi ozlijeđeni prevezeni su u bolnicu u Ljubljani.

Vozač autobusa ostao je prikliješten u vozilu pa su ga morali izvlačiti vatrogasci. Djeca su uglavnom natučena, imaju porezotine, a kroz krovni prozor razbijenog autobusa izvlačile su ih učiteljice.

Uzrok izlijetanja znat će se nakon očevida.

Ključne riječi

Komentara 13

CR
crocro
09:13 16.05.2011.

Žalim što su djeca ozlijeđena i što im izlet u Hrvatsku neće ostati u lijepom sjećanju. Želim svim ozlijeđenim da se brzo oporave i pokušaju zaboraviti traumatični događaj. No, kako čitam događaj se dogodio u SLO, pa ne znam koliko je primjereno pokazati na očevidu Hrvatske policajce, jer na prvi pogled ispada da Hrvatski policajci vrše očevid prometne nesreće u SLO. Pa ako fotografija nije s mjesta prometne nesreće, niti ovu nije trebalo prikazati.

ZA
zagabria1
09:43 16.05.2011.

slažem se, također ovo nije primjereno prikazati autobus firme Euroturist ako ona nije sudjelovala u nesreći. To je ustvari utuživo a tako će vjerojatno firma i postupiti

DA
danilc
17:20 16.05.2011.

Hrb, lopov i vlasnik ....3 hemeroida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije