Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teška nesreća

Auto naletio na vlak u Sesvetama, tri osobe teško su ozlijeđene

nesreća, naletio na vlak (1)
Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/6
04.08.2012.
u 10:15

Nesreća se dogodila u 2.36 sati kod pružnog prijelaza u Jelkovečkoj ulici. Ozlijeđeni su prevezeni u KB Dubrava, KBC Zagreb te Kliniku za traumatologiju.

U noći s petka na subotu, u 2.36 sati, osobni automobil naletio je na teretni vlak kod pružnog prijelaza u Jelkovečkoj ulici u Sesvetama.

Prilikom naleta teško su ozlijeđene tri osobe te su prevezene u KB Dubrava, KBC Zagreb te Kliniku za traumatologiju.

Komentara 4

Avatar lady_chantal
lady_chantal
10:31 04.08.2012.

Vlak je uvijek brži(iako je velik, glasan i neide brže od 80km/h)

Avatar Darko zg
Darko zg
10:55 04.08.2012.

ja bi prije rekao da je vlak naletio na auto,nego auto na vlak.

BA
balansero
20:29 04.08.2012.

još jedan neosiguran željeznički prijelaz preko pruge bez brklje. nije dovoljno postaviti andrijin križ, znak STOP te svjetleću i zvučnu signalizaciju već valja izgraditi brklju kao na ostalim prijelazima tipa Selnica, Dugo Selo. koliko još ljudi mora stradati da bi se izgradio jedan viadukt na tom prijelazu? željeznička pruga razdvaja Sesvete na dva djela bespotrebno a toliko malo treba za nesmetani cestovni promet, ili nadvožnjak ili podvožnjak na navedenom mjestu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije