Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Još jedan Fritzl

Austrijanac 41 godinu seksualno zlostavljao dvije bolesne kćeri

zlostavljanje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
25.08.2011.
u 19:45

Kad je monstrum (80) pokušao silovati stariju kćer, ova ga je gurnula, a on pao, lupio glavom i nije se uspio dignuti. Dva dana nakon toga je uhićen

Uhićen je Austrijanac, Gottfried W. u dobi od osamdeset godina zbog sumnje da je čak 41 godinu seksualno zlostavljao i tukao svoje dvije mentalno zaostale kćeri držeći ih u zatočeništvu u selu St. Peter am Hart u Braunau!

Jednako je tretirao i suprugu, koja je preminula prije tri godine. Ovu stravičnu priču objavili su austrijski mediji, koji ovaj slučaj uspoređuju sa slučajem Fritzl. Navode da su se žrtve, danas žene od 45 i 53 godine izvukle tek nedavno. Kad je monstrum  pokušao silovati stariju kćer, ova ga je gurnula, a on pao, lupio glavom i nije se uspio dignuti. Dva dana kasnije stigao je socijalan radnik i sve je izišlo na vidjelo.

Mještani su u šoku budući da se Gottfried predstavljao kao uzoran, brižan i miran otac. Govorio je da su mu kćeri psihički nestabilne, te da ih ne pušta iz kuće radi njihove sigurnosti. Gottfried tvrdi da je nevin, odnosno demantira sve optužbe. Njegove kćeri su hospitalizirane. Sumnja se da nisu rođene mentalno zaostale već su takve postale zbog preduge izolacije.

Komentara 15

RI
Riznica
21:04 25.08.2011.

Nevjerovatno, cini se da je citava Austrija rodzena na incesu !\" Na kraju ce perverznjaka da puste na slobodu zbog vidsokih godina !!!

TO
Toni50
20:05 25.08.2011.

zemlja odakle potječe Hitler ) Austrijanac (41 godinu seksualno zadovoljavao dvije bolesne kćeri, vjerujuči nadajuči se da če im peniscilin pomoći: Naravno perverzni misle i sanjare drugačije da je bilo i da oni zaslužuju pluseve .....

AB
al bundy
21:02 25.08.2011.

ovo je dobar povod da se razgovara o smrtnoj kazni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije