Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRAGA

Australska policija strahuje da se Kapetan Dragan ne dokopa Srbije

kapetan Dragan
Dalibor Ravić
02.04.2010.
u 21:25

Kapetan Dragan već je četvrti dan u bjegu, a policija pretražuje područje Coffs Harbour zbog straha da je Vasiljković mogao pobjeći brodom, piše list "Australian".

 

BEOGRAD - Dragan Vasiljković, poznat kao Kapetan Dragan, mogao bi izbjeći ruku pravde ukoliko pronađe način da se vrati u rodnu Srbiju budući da srpski zakon spriječava njegovo izručenje, prenose danas agencija Tanjug pisanje australskih medija.

Kapetan Dragan već je četvrti dan u bjegu, a policija pretražuje područje Coffs Harbour zbog straha da je Vasiljković mogao pobjeći brodom, piše list "Australian".

Tanjug podsjeća da Vasiljković, koji ima australsko državljanstvo i ime Daniel Snedden, u utorak nije nazočio donošenju odluke Vrhovnog suda u Canberri i od tada mu se gubi trag.

On je ranije predao svoju putovnicu i naloženo mu je da izbjegava zračne i pomorske luke, a trebalo je izvjestiti policiju o eventualnoj promjeni adrese i svom kretanju.

Stručnjak za ratne zločine, Mark Aarons, osuđujući australske vlasti koje nisu sposobne pronaći Vasiljkovića, kaže da time uopće nije iznenađen jer misli da je to u skladu sa stavom koji vlasti u Australiji imaju prema optuženim ratnim zločincima.

Autor knjige "Ratni zločinci, dobrodošli ste", Aarons tvrdi da Vasiljković ima "veliku podršku članova srpske zajednice u Australiji", piše australski Age. Aarons dodaje kako su vlasti trebale držati na oku Vasiljkovića jer uz potporu koju uživa postoji mogućnost da ilegalno napusti Australiju.

Komentara 18

OB
-obrisani-
06:45 03.04.2010.

Nego šta da je već u Srbiji. Tu se naoružava zločinačka i agresorska organizacija koja se zove Srbi i od tamo kreču u juriš na Hrvatsku. Tamo je ovu spodobu od Drgančeta naoružao četnik Milošević i poslao u agresiju na Hrvatsku a sad je na redu da ga naoruža četnik Tadić koji nas poslao na međunarodni sud zbog toga što je srbija napala nas. Telad ciganska! Nikad s njima na zelenu granu!

OB
-obrisani-
10:18 03.04.2010.

aha,evo video sam malo pre Madica i njega u vladi,piju kaficu i planiraju da osvoje sve od Djevdjelije pa do Triglava a Tadic ih sluzi sa sve leptir masnom i krtoim preko ruke,a jes luda ova Srbija,pardon Turska,majku mu,ccccc........

CV
CENZURIRANO_VL
22:50 02.04.2010.

Ako dode u Srbiju u najmanju ruku neće biti pravedno suđen. Kako bilo, sada bi se i mi mogli zapitati kako to australska policija odrađuje svoj posao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije