Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBUDILA SE IZ KOME

Australka koja je pala u more sa zidina probudila se iz kome

nereća Dubrovnik (1)
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/5
04.08.2010.
u 10:17

- Pomaknula se, a čim je otvorila oči pitala je hoće li ostati biljka, hoće li moći zatrudnjeti i hoće li joj liječnici moći popraviti lice i zube - priča sestra ozlijeđene Australke.

Australka Tania Hearnden (24), koja je u ponedjeljak pala u more s visine od gotovo petnaest metara na kupalištu Buža u Dubrovniku, probudila se iz kome. Kako piše australski portal news.com.au, a prenose 24 sata, liječnike iz Hrvatske najprije je upitala hoće li moći imati djece. Njezina sestra Belinda Fox australskim je novinarima rekla da se Tania dobro oporavlja.

- Pomaknula se, a čim je otvorila oči pitala je hoće li ostati biljka, hoće li moći zatrudnjeti i hoće li joj liječnici moći popraviti lice i zube - priča Belinda. Trebat će nekoliko ozbiljnih operacija rekonstrukcije lica.

Njezini roditelji ispričali su novinarima da je Tania htjela sa stijene skočiti u more, ali se predomislila. Poskliznula se i pala niz liticu. Tania je sa suprugom Garethom bila na "putovanju života", a planirali su proputovati Europu i SAD.

Podsjetimo, nesretna je žena sa suprugom i prijateljicom u ponedjeljak oko 15.30 sati hodala po stijenama u povijesnoj jezgri s južne strane zidina. Navodno se popela na stijenu namjeravajući skočiti u more, no poskliznula se i pala na stijene. Uz liječnički nadzor brodom Danče odvezena je na kopno, a nakon toga vozilom hitne pomoći prevezena u dubrovačku bolnicu.

Komentara 7

Avatar Hemp
Hemp
12:22 04.08.2010.

koga boli kyrac sto stalnopisete o njoj sve se bojim da bi u astralijskim novinama pisali svaki dan o nekoj hrvatici koje je pala sa neke stijene,,nebi nilokalne novine spomenule a kamoli jedne od naj citanijih u drzavi

AU
autoritet
15:46 04.08.2010.

lijepo sretno, curo

DE
deoderi
11:25 04.08.2010.

Konačno i jedna lijepa vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije