Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potraga

Policija i prijatelj tražili Australca dok je on spavao u hotelu

stephen antkins
Privatna fotografija
25.07.2011.
u 10:53

Visok je oko 198 centimetara, jače tjelesne građe, crne kose i kestenjastih očiju. Na sebi je imao košulju kratkih rukava sa smeđe-bijelim kockicama, kratke crveno-plave hlače, a na nogama smeđe japanke.

Australski državljanin pronađen je oko 19 sati u hotelu Amfora u Hvaru gdje je spavao dok ga je tražila policija, prijatelj i predstavnici turističke agencije preko koje je došao na ljetovanje u Hrvatsku.

Sinoć oko 23.20 sati korčulanskoj policiji prijavljen je nestanak 36-godišnjeg Stephena Atkinsona, državljanina Australije s prebivalištem u Velikoj Britaniji.

Njegov nestanak prijavio je prijatelj kazavši da je nestao na Hvaru. Posljednji je put viđen jutros oko dva sata kada je izašao u Hvaru s drvenog trabakula Mihovil.

Od tada se nije javio svom prijatelju, 20-godišnjem S. D. koji je prijavio njegov nestanak.

 

Ključne riječi

Komentara 18

ZI
zippo50
12:48 25.07.2011.

opis se toliko slaže sa fotografijom naročito ono o crnoj kosi

OB
-obrisani-
16:01 25.07.2011.

izlazeći iz broda onako pijan sigurno je pao u neku provaliju,i sad bi i on tio da ga ka Antoniju svi tražimo !. E neće ići,neće ići jer to košta,neka prvo plati a onda ga bumo tražili

VU
vulgaris
12:36 25.07.2011.

Našao ljepšeg, a možda i mlađeg ljubavnika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije